Nytt år. Nya äventyr.

Gott nytt år!

Jag har tagit det ganska lugnt under jul och nyårshelgen men nu är det jobb som gäller. På ritbordet ligger en ny bok åt Beta Pedagog. Jag skall ta över en bokserie efter en annan tecknare som inte längre hinner med dem. Det skall bli spännande att göra min tolkning av existerande karaktärer.

Jag har lovat mig själv att synas bättre på nätet detta år. Jag har kommit av mig lite, känner jag. Jag skall bland annat starta en liten nätbutik för mina zines, tryck och teckningar. Om det blir här eller på Etsy återstår att se. Något jag också skall jobba med är mer eget material. Jag har flera bokidéer som legat alldeles för länge.

2017 var ett ganska hyggligt år. Jag illustrerade tio böcker (vilket fick upp siffran till 50 böcker gjorda åt Nypon förlag!). Gjorde en handfull tidningsillustrationer och medverkat i serieutställningen Hemåt (som fortsätter i år, närmast Länsmuseet i Skara). Jag var med på några festivaler och julmarknader.

2018 skall väl inte bli sämre tycker jag.