Liten utställning bland alpackor

Hösten är här och jag har en liten utställning hos Krokens alpacka. Inger driver ett våffelcafé och har fem sköna alpackor.

Jag ställer ut teckningar ur mina barnböcker samt lite blandade teckningar som passar. Det är blyga rävar, ledsna mammutar och nyfikna utforskare. Utställningen är inte öppen så många dagar. Vi öppnade i söndags och kommer att hålla öppet tre till söndagar. 5 nov, 19 nov och avslutningsvis 3 dec då vi även har en liten julmarknad. Öppettiderna är 11–16.

Serier i Falköping

Serieutställningen Hemåt vandrar vidare.

Nu är det dags för Bildkällan på Stora torget i Falköping. Lokalen är mycket trevlig och rymlig. Det finns gott om utrymme för varje belgare i utställningen. Till och med luftigare än i Mariestad. 

Utställningen pågår till och med 23 september.

hemat-falkoping.jpg

Serier i Mariestad

Serieutställningen Hemåt finns att se på Vadsbo museum i Mariestad. Samlingsutställningen med serieskapare i och från Skaraborg är under sommaren inhyst i museets fina lokaler.

Mina seriesidor ur 1000 ögon: Lovecraft.

Mina seriesidor ur 1000 ögon: Lovecraft.

Utställningen pågår till och med 20 augusti 2017.

Udda fågel på salongen

Under sommaren kan man se min teckning NötenSkaraborgssalongenSkövde konstmuseum.

 

Kritorna jag använde för att göra teckningen var Viarcos Art graf tailor shape. Vattenlösliga kritor som är formade som skräddarkritor. Riktigt härliga att använda. Lite svåra att få tag på här i Sverige. Hittills har jag bara hittat ett ställe som säljer dem och de var inte billiga...

Utställningen håller på mellan 18 maj och 19 augusti.

Serieutställning i Skaraborg

I lördags (6 maj 2017) öppnade utställningen Hemåt!?Kollängens Tingshus utanför Götene. Det är en samlingsutställning med 15+ serieskapare som har någon form av koppling till Skaraborg. Lars Krantz, Emma Hamberg, Joakim Lindengren och Nicolas Krizan är några av de som är med. Och jag.

Utställningen kan man se på Kollängen varje helg under maj. Sedan kommer den att vandra runt. Näst på tur är Mariestad och Vadsbo museum.

 

Foto taget av Nicolas Krizan.

Foto taget av Nicolas Krizan.

Mer content

Nu finns det lite mer att titta på i portfoliodelen. Det kommer mer och jag skall fylla på sidorna eftersom. Jag vill bland annat få upp mer omslag.

Eventuellt kommer jag lägga till en meny "Formgivning" eller så döper jag om "Illustrationer" till "Portfolio". Vi får se. 

Just nu försöker jag komma ikapp med uppdragen.

Ny hemsida

Ibland så går inte saker som man vill. Platsen för min gamla hemsida skall upphöra. Lite trist eftersom jag gillade upplägget. Men nu testar vi Squarespace istället. Känns bra hittills.

 

Det kommer ta ett tag att fylla sidorna eftersom jag sitter mitt i arbetet med nya Erik- och Leaböcker. Sen är det också seriefestivaler på gång. Uppsala Comix som jag är med och arrangerar samt SIS som jag skall besöka senare i vår.